week 4-11 Mei-2013

Wij gaan deze keer een weekje op vakantie. We hadden ons voor genomen om de beneden muur eruit te gaan halen. Paul en Diane hadden aangeboden om ons hierbij te komen helpen. Dus dit aanbod hebben wij met beide handen aangenomen. We hadden afgesproken bij Hazeldonk.  De aanhangwagen van Suzan mochten we lenen en hebben deze volgedaan met het een en ander. Keuken, bed, matrassen, lattenbodems en een koelkast. Voordat we bij Hazeldonk waren hadden we al 2 x gestopt om alles opnieuw vast te maken. Paul had gelukkig nog meer spanbanden bij zich. Want het leek wel of we af en toe een luchtballon achter ons aan hadden i.pv een aanhangwagen.

Aangekomen bij het boshuisje stonden Monique en Jeen ons op te wachten. De drankjes en lekkere kaasjes stonden al klaar op het terras. Ook de barbeque was al klaar voor gebruik. Na een drankje en een hapje besloten we toch maar de spullen van de aanhangwagen te halen. Helaas ging het niet helemaal goed met onze Alfa, want de multiriem brak bij het acheruit rijden van de aanhanger.

                                                                                      Het was heerlijk de BBQ en het zonnetje daarbij.

Voordat we echt ons aan de binnen muur gingen wagen, zijn we nog even naar de brocante gegaan, de dames waren niet te houden. En kochten er flink op los.

                                                         Summer kreeg het er warm van en heeft toen haar dorst gelest bij een kermis-kraampje.

Voordat we konden beginnen om de tussen muur weg te halen, werden de kamers leeg gehaald. Gelukkig hadden we goed weer, en konden we alles buiten zetten.

Het leek wel de brocante markt van Pierre Seche.

Het stond nog gezellig ook zo`n kleed op het terras.

We konden we starten met het slopen van de binnen muur nadat we het afdek kleed hadden opgehangen. Dit om het vele stof tegen te gaan. De 1e gaten hadden we snel gemaakt.

Paul was niet meer te stuiten had zelfs een bij passend pak meegenomen. We kwamen nog wat electra leidingen tegen, maar daar gaan we het volgende bezoek weer aan werken.

Het resultaat mocht er zijn na een paar uurtjes slopen. Even de schoonmaak ploegen hun gang laten gaan. Maar wat een ruimte had dit opgeleverd. We hebben wel maar even een paar stoelen over de leidingen gezet, want je weet maar nooit na een paar wijntjes of je ze over het hoofd ziet.

Er bleven nog wel wat aan leidingen over om weg te werken, en electriciteits draden in de lucht hangen. Dat is een klusje voor de volgende keer.

 Even de bezem er door en een dweiltje en nog even alle spullen weer naar binnen, en we konden  eten in onze oude slaapkamer.

 

Na alle werkzaamheden ook nog even tijd gemaakt om op stap te gaan.

 

Kijk onze druif eens zijn best doen.                                           Net als deze meesjes

   

 

 

     Het nieuwe keukenblok staat al vast waar de keuken gaat komen.

               En in de slaapkamer een nieuw bed.                                                 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb