Na de gezellige kerstdagen zijn we op maandag richting de Morvan gereden. Het was heerlijk weer en het zonnetje scheen. Onderweg kregen we een berichtje van Diane en André of we bij hun s'avonds wilden eten. En aangezien we lekker opschoten vonden we dat een lekker idee. Gewoon even aanschuiven bij het eten. We waren daar om een uur of zeven, dus helemaal mooi op tijd. Na de koffie zijn we toch maar richting Pierre Seche gegaan. Het was fris in het huisje dus hebben we de houtkachel maar even aangestoken om de ergste kou uit het huisje te krijgen.

Na de koffie even bij de camping Les Soulins, Summer uitgelaten. Het meer was behoorlijk leeg en we konden weer lopen over het bruggetje. Er was nog maar een klein stroompje over. Maar dat maakte Summer niet zoveel uit.

Woensdag hadden we afgesproken om een wandeling te maken bij Paul en Jaqueline in de omgeving. Het was prachtig weer en een hele blauwe lucht. Je zou bijna gaan denken dat het voorjaar was.

Voor de kast boven bij onze slaap kamer moest nog een gordijntje hangen, Het gordijntje werd van een oud ..........gemaakt,  van mijn vader geweest.Die had wat opgeruimd thuis en dat kon mooi dienen als gordijn. Dat is Sylvia dus hier aan het maken, de naaimachine van Jaqueline geleend. Even een koperen buis en 2 oogjes gebruikt als roede en was weer wat meer aangekleed.