Hoe het allemaal begon

 

Net als iedereen die wel eens voor een makelaars kantoor in Frankrijk heeft gestaan in de vakantie. Hebben wij dat  ook gedaan. Onze droom was altijd  een spoorweghuisje in Frankrijk.

 http://herberg.files.wordpress.com/2013/02/spoorweghuisje.jpg Deze foto is geleend  van De Herbergh , volgens mij kan je daar alle informatie vinden om een spoorweghuisje te kopen en en eventueel ook nog een spoorweghuisje huren.

Dit jaar zijn we een weekendje naar de Indre geweest, waar kennissen een huis aan het opknappen zijn. En daar hebben we het virus echt te pakken gekregen.  Naast hun huis stond nl en huisje al 2 jaar te koop. Thuis gekomen meteen gezocht op het internet en het stond nog te koop . Helaas werd het  verkocht in de week dat we terug waren. Maar toen hadden we het virus te pakken.

 

                                                                                                                            Huis van Sjaak en Annita in de Indre.

Weken hebben we gezocht naar huisjes op het internet. En we hebben daarna besloten om toch maar een weekend naar Frankrijk te gaan. Want op foto`s kan je het toch net niet goed zien.Het weekend ging alleen niet naar de Indre maar naar de Bourgogne. Dit omdat er toch wat meer Nederlandse makelaars in de Bourgogne zijn. En de Franse taal beperkt zich toch bij ons, laten we zeggen camping frans.

We hebben toen afgesproken met de makelaar Service Immo op vrijdag en met Bonnevie op zaterdag. Enkele huisjes uitgezocht waarvan wij dachten dat kan wel wat zijn voor ons. Toen wij het met onze buren erover hadden werden hun ook enthousiast en gingen graag  het weekend met ons mee. Als we geen huisje vonden, hadden we  in ieder geval een gezellig weekend met z`n vieren.

Sylvia en Rene