Het was toch wel zoeken om een kabouter te vinden, de kabouterhuisjes waren er ook niet in overvloed.
Kaj kon toch niet helemaal stil zitten, en ging maar het gras maaien. Helaas kwamen er gegeven ogenblik toch wel rare geluiden uit de grasmaaier. Deze moest dan ook even uit elkaar, maar het mocht niet baten. De grasmaaier moest mee naar nederland. Het bleek in nederland dat er geen redden meer was voor onze trouwe grasmaaier.
S àvonds hebben we gegeten in het plaatsje Dun Les Places, bij het restaurant Auberge Ensoleilée.
De keus wat Kaj ging kiezen van de menu kaart was niet zo moeilijk, dit moesten natuurlijk slakken worden.
De escargot op zijn Frans, is nl de specialiteit van de Bourgogne.
Na een heerlijk ontbijtje in de zon, gingen we even wat walnoten uit de notenboom halen.
Nog wat wandelen met summer, om daarna lekker te gaan BBQ-en.
Het BBQ-en moest maar op de parkeerplek, aangezien de zon snel achter de bomen verdwijnt in deze tijd van het jaar. Het kan ook zijn dat we toch wat laat waren.