Even een lang weekend weg. En we hadden het getroffen met het weer. Alle dagen lekker zonnig. Heerlijk even relaxen en ook nog tijd om te zwemmen in het meer. Dat een heel stuk leger was dan in onze zomer vakantie.

De bijen en vlinders waren talrijk aanwezig  in de tuin. En bezochten de vlinderstruik die nog stond te bloeien.

Van links naar rechts; Keizersmantel, De zwarte houtbij; Kolibrivlinder.

Zelfs tijd om een boekje te lezen, en dat gebeurt niet vaak als we in Frankrijk zijn. Meestal wordt er toch wel wat geklust.

Of lekker zwemmen in het meer. Summer vind dat natuurlijk helemaal lekker, even afkoelen. Haar staart lijkt wel als roer te dienen.

`S avonds hebben we gegeten bij John in Montsauche.  Ouroux was niet open aangezien de koeling van zijn restaurant niet werkte. We hebben bij John weer heerlijk gegeten.  Het was een heerlijk zwoele avond. We hebben lekker lang getafeld.

De volgende dag kwamen Paul en Jaqueline en de kids bij ons eten. Aangezien het weer nog steeds geweldig was kwamen ze BBQ-en bij ons. Dus daar moesten we even wat voorbereidingen voor treffen. De bramen werden geplukt voor het dessert. De rosé moest koud gezet worden en even geproefd.  Helaas was ik niet de enige die de rosé ging testen.

                                                                 EN DAAR WAS DIE DAN!!! PAUL UIT OUROUX

Het was weer heel gezellig, en alles was er in overvloed. Daar hadden we de hele week van kunnen BBQ-en

De volgende ochtend konden we weer ontbijten in het zonnetje. Wat een geluk hadden we weer met het weer. Na het ontbijt hebben we toch maar een rondje gelopen met Summer.  Maar eigenlijk was het veel te warm.  Het oude brood nog even bij de ezels gebracht. Summer vond het ook te warm ging af en toe maar een liggen onderweg in de schaduw.

Vroeg in de avond waren de eekhoorns de walnoten aan het verzamelen zij hadden het er erg druk mee. Ik denk dat ze bang waren dat ze nat geregend gingen worden.Want de volgende dag dat we naar huis toe gingen regende het pijpenstelen.