Het was de week van Hemelvaartsdag, Kaj en Opa kwamen ook langs. Wij gingen vast op de zaterdag op pad en we hadden heerlijk weer. Zij gingen op Hemelvaartsdag komen. Onderweg kwamen we Jeen en Monique nog tegen. Die hadden de week ervoor in Pierre Seche verbleven.

We hebben even wat gegeten en gedronken met elkaar en de nieuwtjes even uitgewisseld.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De volgende dag zijn we eerst even wat boodschappen gaan doen en daarna op de terug weg door Chaumard gereden.

Daar was een voorjaarsmarkt aan de gang. Het was er in ieder geval goed weer voor.

Het was super warm, maar we wilden toch nog even wat vingerhoedskruid gaan halen uit het bos. Die gingen we planten onder het nieuw te bouwen hek in de tuin. Dit hek kwam op het muurtje bij de Walnoten boom. Het was een zeer warm klusje. Bepakt met tassen en een schep gingen wij op pad.

Even lekker lunchen en we waren niet de enige die daar zo over dachten. Een pimpelmees had een nest gemaakt in het muurtje. En was de hele dag druk bezig met het eten brengen.

 

 

 

 

Het begin is er, er staan palen in de grond en de planten bakken zijn gemaakt. Was even een gesleep met wat stenen. Het vingerhoedskruid staat op zijn plek. En we gaan nog wat ander plantjes planten.


Voordat we Kaj en Opa gingen ontmoeten, zijn we nog even bij Lac de Setton geweest.  We hadden nl afgesproken bij een forellen kwekerij vlakbij  Brassy is "le moulin tala".

Daar kan is ook een restaurantje waar je kan lunchen en natuurlijk vers gevangen forel kan eten.

De forel was heerlijk. Vers gevangen, geserveerd met geroosterde amandelen / sauce en friet. Glaasje wijn en een biertje.

Het begin van de paar dagen even weg begon in ieder geval goed.

Zaterdag was het heerlijk weer. Lekker ontbijten in de zon, beetje hangen en ook nog grasmaaien. Er bleek ook nog een beest te zitten dat tjilpende geluiden maakte in het gras.

Maak jouw eigen website met JouwWeb