Er was een prachtig weekend voorspelt, en de voorspelling kwam gelukkig helemaal uit. Vrijdag middag vertrokken totaal geen file, alleen een beetje regen,. Maar dat zou de het weekend helemaal goed komen.

We hebben 25 graden gehad het hele weekend.

Daar bij gingen we nog even de Chambre d`hotes bekijken van Gerard en Elly in het gehuchtje "Grond".

 


Zaterdag ochtend konden we al lekker buiten een bakje koffie drinken. De druif was al helemaal in herfst kleuren.

De vogeltjes genoten van de opgehangen vetbollen en pinda`s.

Nadat we bij Gerard en Elly waren geweest zijn we nog even bij een meer in de buurt geweest. Er waren prachtige herfstkleuren. Het werd niet zo snel diep in het meer, dus helemaal goed.

Op de terug weg hadden we een prachtige ondergaande zon, die prachtig licht gaf op de weilanden.

 

En nog even langs de dam gereden

We zijn ook nog bij het meer geweest. Het waterpeil was weer behoorlijk laag. De temperatuur was heerlijk, we hoefde niet eens een jas aan. En zaten zelfs mensen te picknicken, het bruggetje bij Victorine haar huis kwam weer boven water.

We zijn nog even in de tuin bezig geweest zondagmiddag, en konden heerlijk koffie drinken in de zon. Je kon op het terras zien dat het herfst moest zijn, de paddenstoelen groeiden in het grind.

Bij de laatste zonnestralen van de dag toch maar even proosten op een heerlijk en verrassend weekend. Wie weet dat het nog wat wordt in de toekomst

Maandag was het wat minder weer. Dus zijn we nog even aan de klus geweest in de slaapkamer. Sylvia heeft nog wat gevoegd en René heeft een koof gemaakt om de leidingen heen van de boiler. Moet alleen nog even geschilderd worden.

Toch nog maar even het bos in voor een wandeling. Summer zijn hesje aan, want het was jacht seizoen in Frankrijk. De tussen door paadjes waren toch niet allemaal even makkelijk. De afdaling viel wat tegen.   Filmpje jachtseizoen Donald Duck.

 

Helaas in zo`n weekend  gaat de tijd snel, Summer was al in gedachten wanneer we terug zouden gaan.

En wilde eigenlijk gewoon blijven. Wij eigenlijk ook wel.

Maak jouw eigen website met JouwWeb